.

.

lördag 20 april 2013

En solgul dag

både skön och avkopplande efter gårdagens fest, som var fantastiskt trevlig, var precis vad jag behövde.


Jag sov länge eftersom det kändes som jag sovit för lite under en tid. Sedan hade bästa maken ordnat fin frukost och städat undan efter gårdagen. Det såg mest ut som ett slagfält när vi la oss i natt. Det gjorde mig glad. Vi åt frukosten utomhus och känslan av att allt börjar om nu är så härlig. Allt känns möjligt!

Orden däremot fick vänta ännu en stund. Ibland är det så och kanske är det precis som det ska vara. Om man inte lever livet har man ju inget att skriva om. Det är vår och en ny känsla tar vid efter en lång vinter, en känsla som kräver att livet levs utomhus igen och där man får njuta ohämmat av allt det underbara.

8 kommentarer:

 1. Längtan efter att vistas utomhus gror mer och mer för varje dag - precis som alla växter som kommer explodera i all sin blomning.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den där explosionen är helt fantastisk att få uppleva!
   Kram!

   Radera
 2. Underbart att få sitta ute!

  SvaraRadera
 3. En fest kan verkligen pigga upp och att få sova är À o O!
  Önskar dig en skön söndag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fest är alltid kul och att få sova ut då och då gör livet så mycket lättare.
   Kram!

   Radera
 4. Man behöver fest och umgänge. Man behöver sol för att tina upp. Tur då att du fått allt det i rikligt mått. Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man behöver verkligen allt det där och nu när det är vår och sommaren är på väg så har vi mycket framför oss att få njuta av.
   Ha en riktigt härlig vecka!

   Radera