.

.

tisdag 9 april 2013

Ännu en sådan dag

då livet tar andra vägar än ordens.


Min tid har istället gått till de fem människorna som är de absolut viktigaste i mitt liv. Och så har jag så smått börjat träna igen efter en lång sjukdomstid, det kändes helt fantastiskt.  Orden finns inom mig hela tiden så det känns som en stor tröst. Under träningen kom det en tanke angående ett av de manus som jag har påbörjat, musiken och den bok jag läser just nu har skapat de funderingarna. Det är spännande hur hjärnan arbetar utan att jag egentligen försöker.

Det är rörigt hemma efter mitt kreativa arbete förra veckan och huvudet snurrar oavbrutet av tankar runt framtiden på så många plan. Jag önskar att det kunde stillas ner en efter en så att jag får lite ro igen. Ibland är det mycket som händer i livet och man måste liksom bryta ner det i små bitar för att det inte ska kännas oöverstigligt.


Idag lyssnar jag på skrivtips om att hitta sin kreativitet. Release your creativity - Find your Muse!

14 kommentarer:

 1. Bryta ner det i små bitar är ett bra råd, annars finns det en tendens att vara lite överallt och inget blir klart. Skönt att höra att du mår bättre, det verkar vara många som har varit sjuka under februari och mars. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Små bitar är det enda sättet när man har mycket om sig och kring sig. Det verkar som om många har haft en jobbig vinter med jobbiga sjukdomsperioder, trist men nu hoppas jag verkligen att vi går mot mycket bättre tider. Kram!

   Radera
 2. Jag tror också på små bitar. Bra tänkt Anneli.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Små bitar gör att det känns lättare att ta sig igenom.

   Radera
 3. Mycket på gång som är viktigt att hålla på med. Bra då med att inte försöka göra allt på en gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man måste försöka ta en sak i taget så att det inte blir oöverstigligt. Men nu är jag mer än redo att ta tag i mitt manus igen : )

   Radera
 4. Vill bara skicka en kram!

  Anna Granström.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad gullig du är! Kram tillbaka!

   Radera
 5. Känner igen känslan ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är nog inte ensamma om den tyvärr!

   Radera
 6. God bättring Anneli! Jag är säker på att kreativiteten kommer att komma mer och mer, och kanske i en förädlad form.Så har det varit för mig.

  Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, det är på god väg åt rätt håll! Kreativiteten finns där alltid, det är tiden och livet som kommer i vägen. Jag hoppas att den blir mer och mer förädlad med tiden och erfarenheten dock.
   Kramar!

   Radera
 7. Det er de små sikre skridt, det giver små sikre succes oplevelser...
  Ønsker dig en fin aften - kram OddStyle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du och kul att du tittar in till mig! Du har helt rätt, lagom portioner av allt brukar skapa mest harmoni.
   Kramar!

   Radera