.

.

lördag 27 april 2013

Tre filmer och ett manus

upptar mitt sinne denna dag.

Jag såg Bröllop i Italien med dottern igår. En fantastisk varm film där Pierce Brosnan levererar precis det man önskar sig. Som alltid! : )


Sedan åkte dottern och maken på lägerresa med dotterns klass i morse och jag fick se Argo för mig själv innan den skulle lämnas tillbaka idag. Så spännande och helt fantastiskt bra.


När jag ändå var i gång så såg jag också My sassy girl som jag hade inspelad.
Ännu en underbar film som fastnade i mitt sinne tillsammans med musik från filmen.Och så har jag jobbat en stund med mitt manus. Vilken dag! Nu är jag fylld av intryck, berättelser och ord.

Dessutom blommar vår Azalea i trädgården. Så vackert!

12 kommentarer:

 1. Tack för filmtipsen! Argo har jag sett, en riktigt spännande o välspelad film! Är sugen på feel good! Ska streama dem!

  Kram fina! Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Feelgood är aldrig fel! : )
   Ha en riktigt härlig vecka!
   Kram!

   Radera
 2. Vilken mysig dag! Tack för filmtips!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det! Varsågod, hoppas att du också gillar dem.

   Radera
 3. Ja fint med filmtips. Och vad mysigt och avslappnat med film och text!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är härligt och inspirerande med bra filmer.

   Radera
 4. Hur är den där bröllop i Italien egentligen? Jag tänker att jag kanske skulle gilla den men samtidigt har jag hört så många olika bud, en del säger att den är mysig, andra att den är banal och tråkig... så jag kan inte bestämma mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte väldigt mycket om den. Historien är varm och berörande. Sedan är jag väldigt svag för filmer med vackra inspelningsplatser och det är det verkligen här. Och så är ju Pierce Brosnan inte illa att vila ögonen på heller : )

   Radera
 5. Åh...precis en sådan dag som man behöver unna sig ibland!

  SvaraRadera
 6. Älskade faktiskt Bröllop i Italien. Ska kanske testa My Sassy Girl också. Känner att jag behöver några riktiga feelgood-filmer i veckan =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tittar in till mig. Jag håller med, det är en härlig feelgoodfilm och jag tror du kommer att gilla My sassy girl också. Nu ska jag titta in hos dig : )

   Radera