.

.

onsdag 3 april 2013

Whoohaa

jag är igenom, men så har jag också jobbat hårt och länge idag. Tiden har delats med något jag jobbar med inför dopet, så jag fick vara riktigt effektiv. Men, wow vilken känsla det är! Mål och drömmar har uppfyllts, både mina och mina karaktärers. Nu ska jag skriva ut på papper igen, fast det får bli imorgon när vi köpt ny svart färg till skrivaren, för det går inte att se vad det står just nu. Och så måste jag peta vidare i följebrevet. Sedan är det dags för avfärd, den allra första för det här manuset. Scary!Vilken dag jag har haft och jag är nöjd med precis allt jag har gjort. Det känns så bra. Fast nu börjar ju alla tvivel ta plats igen, även om jag försöker mota bort dem. Det är extremt svårt att vara tillräckligt opartisk i sitt tyckande om det man skrivit efter att ha läst igenom det oändligt många gånger. Jag ska titta på lektörens tankar ännu en gång i kväll för att försöka komma till klarhet ännu en gång. Det är en spännande värld att få leva i.

Nu dagens skrivmusik som direkt fick en plats i mitt soundtrack till det här manuset. When you really loved someone med Agneta Fältskog.

16 kommentarer:

 1. ÅH!!! Härligt! Äntligen är allt slit värt varenda sekund. :) Önskar ditt manus all lycka på vägen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det känns så skönt, det är mycket jobb att komma hit, men det är verkligen värt varje sekund.

   Radera
 2. Yaaayyyy :))))!!!! Som en författarvän peppade mig med - håll huvudet högt. Du gör rätt i att tvinga undan tvivlen. Grattis till ett färdigt manus och lycka till! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Precis, det är mycket jobb som ligger bakom när man kommit hit, så det vore ju illa om man inte skulle kunna få känna sig nöjd. Kram!

   Radera
 3. Stort lycka till!! Håller tummarna för ditt manus!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, det kan jag verkligen behöva!

   Radera
 4. Skön känsla! Då kommer du somna gott!

  STOR KRAM!! Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en av de bästa känslorna! Nu kommer jag att sova gott men ser också mycket fram emot morgondagen : )
   Kramar!

   Radera
 5. Heja Anneli!

  Jag tänker på när jag själv var i det stadium som du nu är - med mitt manus. Då fick jag ett hett tips och en möjlighet att skicka det till en kombinerad språkgranskare/korrläsare/lektör - och det har jag inte ångrat (såklart - har ju förlagsavtal nu) och jag tror att det var pga av den där sista skjutsen som det gick vägen.
  Jag ska bara säga att det var ett tufft jobb att återigen redigera mitt manus som enligt mig o andra var superredigerat redan.
  Efter språkgranskingen mm tog det över två månader av målmedvetet arbete innan manuset var i presentabelt skick ... (igen?!) och efter det var jag tvärsäker på att det inte gick att göra det bättre.
  Hör av dig om du skulle vara intresserad av att ta manuset vidare ett snäpp.
  I vilket fall - bästa lycka tillet!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du!
   Det låter väldigt spännande så det vill jag gärna höra mer om. Det är ju inte helt lätt att ta sig igenom nålsögat.

   Jag är ju dessutom så nyfiken på att få veta mer om ditt förlagskontrakt och när boken kommer ut. Hoppas på att snart få veta mer. : )

   Kramar!

   Radera
 6. Men å vad kul, grattis. Nu håller jag tummarna.

  SvaraRadera
 7. Jättehärligt! Bästa känslan att vara igenom. Grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det är verkligen den bästa känslan!

   Radera
 8. Wow, grattis!! Önskar ditt manus all lycka till för nu vill jag läsa!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Härligt Anneli! Ett stort grattis och nu håller jag alla tummar och tår som finns för att bokförlagen ska se vilken pärla de får i sin hand. Lycka till vännen!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera