.

.

tisdag 19 mars 2013

Redigeringssaknad

fick jag uppleva idag då jag istället ägnat mig åt familjeangelägenheter. Träning, hämtning i skola, läxor och så  var det en teateruppvisning i skolan i kväll. Nästyngstingens klass hade gjort en teater/musikpjäs om rymden. Väldigt trevligt!


Men tänk vad man kan sakna sitt manus när man inte får titta på det en dag. I alla fall när man är mitt uppe i redigeringen. Det är en skön känsla och jag hoppas få tid för det i morgon istället. Jag var uppe alldeles för sent i går så jag har dessutom varit trött, så jag hoppas komma i säng tidigare i kväll. Det är ju så mycket man ska hinna med när barnen har lagt sig. Kvällstiden är så härlig tycker jag, den är bara min. Men den straffar sig nästa morgon tyvärr.

Ikväll ska jag meditera för att förhoppningsvis få bättre resultat när jag redigerar i morgon. You are a writer, guided meditation by Mark David Gerson.

8 kommentarer:

 1. Inte lätt det där, att man ska jonglera mellan allt man ska göra och samtidigt längta efter att få skrivtid. Men man skriver, eller jag gör det i alla fall, i huvudet också, funderar på det där man ska sen medan man ägnar sig åt allt det andra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen inte lätt, men precis som du säger så pågår ju skrivandet i huvudet även när man inte skriver så på sätt och vis är man nästan aldrig borta ifrån det.

   Radera
 2. Hoppas att du får en härligt redigeringsdag idag istället!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr blev det inte så, jag blev förkyld istället. Supertrist!

   Radera
 3. Jag förstår din saknad, den blir så påtaglig när tiden verkligen inte finns. Hoppas du får en bra redigeringsdag idag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med, man längtar aldrig så mycket som man gör när man inte har tid. Tyvärr blev det inte mycket bättre idag eftersom jag har blivit förkyld, men jag hoppas att jag snart är frisk igen.

   Radera
 4. Härlig känsla att sakna sitt manus. Jag är inte där nu. Länge sen jag tittade till mitt.
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en mycket härlig känsla!
   Kram!

   Radera