.

.

torsdag 7 mars 2013

Och livet fortsätter

precis som vanligt egentligen!


Det är det som är det bästa med livet, det kommer alltid en ny och härlig dag. Just nu är våren här och alla färgerna utomhus kommer snart tillbaka. Det är den bästa tiden just nu när allt börjar om och man har allt det härliga framför sig. Man får en hoppfull känsla inombords. Och så har jag världens bästa bloggvänner som peppar, tror på och drar upp igen! Helt underbart!

Ett stort TACK för det!  Det betyder så mycket!


Redigeringen av manus nummer två går utmärkt och jag vill helst inte släppa det alls. Det är en härlig känsla. Men tiden måste delas rättvist och min familj och framför allt mina barn förtjänar inget mindre än en stor del av min tid. Manuset finns kvar och jag hoppas på mycket tid för det i morgon.

Dagens klipp är en samling helt underbara meditativa skrivtips från Jack Kerouac. Jag tycker att vi tar till oss nummer 29 extra mycket, You´re a Genius all the time:

8 kommentarer:

 1. Tack! Och Tack själv för allt pepp. Visst är det bra att vi bloggare har varandra och att vi förstår varandra så bra eftersom alla har exakt samma intresse. :D
  Jag älskar också våren, precis det här innan allt blommar igång. Förväntan och spänning. Det är underbart!
  Idag somnade jag en stund i solen, satt och läste ute på baksidan. Så härligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det betyder så mycket att ha alla bloggvänner, både när det går bra och när det inte går så bra. Det är ovärderligt att ha någon som förstår och går igenom eller har gått igenom precis samma sak. Våren är så härlig!

   Radera
 2. Oj, vad var det då som hade hänt? Det måste jag ha missat. Får gå tillbaka och läsa. Är lite disträ i dessa dagar... *Skäms* Tur iaf att det känns bättre idag. :) <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inget jag skrivit så mycket om, men som kändes ganska så tungt. Kanske kommer det mer om det senare. Du ska inte skämmas alls, vi har alla så mycket runt omkring oss så det är svårt att hänga med överallt. Men jag kämpar på, som vanligt! : ) <3

   Radera
 3. Gott att här nästan alltid finns en uppdatering när man går in, tack och bock för att du orkar hålla det uppe!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Alma! Kul att se dig här. Jodå, jag gör så gott jag kan med uppdateringen : ) Vilken underbar och söt blogg du har. Den måste jag titta närmare på.

   Radera
 4. Vad bra att du känner att redigering av manuset går bra. Och att familjen är viktig och att våren är på väg. Tänk på de bra sakerna. Det är det viktiga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns bra på alla sätt. Det gäller bara att ha fokus på vad som är viktigt : )

   Radera