.

.

fredag 22 mars 2013

Förlagsyra

får man väl ändå säga det råder just nu! Underbart! Vilken lycka det är när drömmar slår in! Ett stort grattis finaste Ebba, nu händer det äntligen grejer! Och ännu ett stort grattis till urduktiga Malin som kämpar som få med sina manus. Jag skålar med er denna dag!


Jag fortsätter dock att snörvla och hosta mig fram, även om jag gör det med större glädje just nu. Jag har vilat mycket men också redigerat två kapitel i mitt andra manus. Det gör mig alltid lycklig och lycka tror jag påskyndar tillfrisknandet.

Lillkillen har i sin klass uppträde på fredagar och idag har han uppträtt som en av hans stora idoler Ulrik Munther. En av hans lärare kom fram till maken när han hämtade lilkillen och berättade hur otroligt duktigt han hade porträtterat Ulrik, med gubbkeps och allt, hon sa att alla hade klappat händerna och själv rös hon till och med när hon berättade om det. Yay, jag har en liten musikkille i honom. Han har räknat ut att han kan vara med i melodifestivalen 2019, fast han har räknat lite fel för det är 2023, för då är han 16 år. Och han ska inte bara vara med, han ska vinna också. Precis så självklart som bara en 6-åring kan resonera. Han jobbar på frisyren och önskar sig en gitarr. Tell the world he´s here! Det är driv i den killen! : )Men nu är det dags att dansa. Nu kör vi igång en fantastisk helg och dessutom ett härligt påsklov!

9 kommentarer:

 1. Tack - Kära Anneli för de fina orden och gratulationerna!

  Kul med lillkillen - ser fram mot 2019.

  Krya på dig nu allt vad du kan. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, jag kämpar på!

   Det är så roligt att få vara med på din resa. Jag önskar dig verkligen all lycka!!

   Det var ju en liten felräkning, det blir inte förrän 2023, men då smäller det : )

   Kram!

   Radera
 2. Nästa gång är det din tur. Håller tummarna för det. Krya på dig!
  /skrivkulan.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Jag hoppas att du har rätt : ) Och tackar extra mycket för tumhållning.

   Radera
 3. Kul för sonen! Klart grabben ska ha en gitarr! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superkul! Och det är klart han ska ha en gitarr : )

   Radera
 4. Musik är så otroligt underbart och det blir något extra ljuvligt över det när barnen gestaltar sina idoler tycker jag. Min son älskar Erik Saade... ;)

  Min dotter är 16 och jag frågade henne om hon inte ville vara med i Idol i år eftersom hon sjunger som en gudinna, men hon vägrade. ;)

  Hoppas du får en ljuvlig helg.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så och särskilt när man hör musiken genom barnen.

   Att tävla i musik är ju inte någon dans på rosor precis så jag förstår dem som tvekar. Min kille är ju bara 6 år än så man vet ju aldrig hur han ser på saken när han är 16 : )

   Jag hoppas på en härlig helg för dig också.

   Kram!

   Radera