.

.

tisdag 12 mars 2013

Redigering och shopping

är två favoritsysselsättningar hos mig!


Jag skulle köpa ett vackert anteckningsblock som jag sett att flera här bland bloggarna har köpt. Men jag kommer ju aldrig iväg till affärerna så jag sökte efter det på nätet, såklart! Allt finns på nätet. Jag hittade då självklart en engelsk nätshop som heter TemptationGifts som hade just de här anteckningsblocken och en hel massa andra fantastiska prylar. Så inte blev det bara ett vackert block inhandlat utan en bedårande söt väska dessutom. Ja, ja, den blir superfin att ha till sommaren.


Jag gillar nätet! : )

Barnen har varit lediga idag så vi har rensat lite tillsammans bland deras leksaker. Sedan har vi tagit en promenad samtidigt som nästyngstingen spelade basket. Man känner att våren väntar otåligt på att få spricka ut trots kylan. Jag hann dessutom redigera en del i eftermiddag. Det gör mig lycklig även om tankarna runt hur jag ska göra med mina manus i fortsättningen ständigt upptar mina tankar. Det finns flera vägar att gå men vilken är bäst för mig. Vi får se när och om tankarna klarnar. Jag hoppas verkligen det.

Idag ska vi fundera lite över vår inre kritiker och tvivel en stund. Hur vi ska hantera den och hur och när vi ska lyssna på den.

17 kommentarer:

 1. Härligt, det är så kul att shoppa loss. Jag älskar de där anteckningsböckerna. Jag har två stycken såna. :)
  Väskan ser vårfin ut. Jag köpte två toppar och ett skräp igår. Har känt mig extra fin idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar att shoppa! Väskan är väldigt söt och anteckningsblocket är mycket snyggt. Perfekta saker att starta våren med : ) Toppar och skärp är inte fel det heller : )

   Radera
 2. Jag har också en sån där anteckningsbok, de är jättefina. :) Det är lite extra kul att anteckna i dem, tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är verkligen jättefina! Jag hoppas kunna skriva ner många vackra tankar i min : )

   Radera
 3. Ibland när man köper fina anteckningsböcker får man en känsla av att man inte riktigt vågar anteckna i dem eller att man borde öva på sin något skräpiga handstil. Lyckligtvis brukar det gå över, för mig gör det det så fort jag antecknat första gången eftersom det alltid blir lite slarvigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så är det för mig, det gäller bara att våga börja skriva : ) Jag har också en tendens att anteckna slarvigt och önskar att jag hade en vackrare handstil.

   Radera
 4. Å vilken trevlig shopping. Vad fint!
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Shopping är alltid trevligt! : )
   Kram!

   Radera
 5. Jag håller med om att nätet är toppen. Man kan hitta så mycket fint och lite mer ovanligt. Roligt att du hittade väskan OCH anteckningsboken.
  Låter mycket bra det där: redigering och shopping. Verkligen mycket trevliga sysselsättningar. Ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man undrar ibland hur man kunde få veta någonting innan man kunde söka upp allt på nätet : ) Att shoppa är alltid trevligt och särskilt när man hittar något extra fint. Ha en härlig fortsatt vecka!

   Radera
 6. Det är exakt de anteckningsböckerna jag har till mina böcker, och just den lila du visar bild på har jag införskaffat till min kommande! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, jag såg dem hos bland annat dig och tyckte att de var så vackra. Nu ska jag bara våga skriva i den också : ) Vad kul att du har en ny fin till din nya bok redan : )

   Radera
 7. Nätet är fantastiskt! Vilken fin anteckningsbok, en sådan skulle jag inte tacka nej till =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen fantastiskt och man undrar hur man kunde hitta något överhuvudtaget innan nätet fanns. Det är en mycket vacker liten anteckningsbok som jag ska försöka våga skriva i : )

   Radera
 8. snygg väska och läckert block!

  Här har vi också studiedag!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är kul med fina saker! Och ledigt för barnen : )
   Kram!

   Radera
 9. En sån där har jag någonstans, brunorange, den här var mycket snyggare, vilken läcker färg.

  SvaraRadera