.

.

torsdag 20 oktober 2011

Tid och kraft


Jag har tappat kraften just nu. En liten stund tänker jag låta mig vara kraftlös och unna mig lite välbehövlig vila.  Svärföräldrarna har varit här i tre dagar och vi har gjort många trevliga saker med dem. De åkte igår och i morgon kommer min halvsyster och halvbror med familjer, 7 stycken,  och de stannar över helgen.  Jag behöver en snabb återhämtning och kraftsamling. Trots att man har det trevligt så blir man trött. Det är nya rutiner, fler människor som ska underhållas. Mer mat att laga. Andra tider att följa. Så jag laddar om så gott jag kan.

Jag har tagit mig efterlängtad tid att läsa ur mitt manus. Samtidigt vill jag vara med barnen. Behöver vara nära dem. Men jag har levt en stund i min berättelse, jag vill avsluta och skicka in nu. Känner mig redo. Så redo man kan vara i alla fall. Jag vet att hur många gånger jag än kommer att läsa det, så kommer jag att ändra på något. Jag måste bestämma mig för att vara nöjd någon gång. Jag tror faktiskt att den stunden har kommit.

14 kommentarer:

 1. Jag kände likadant, ibland måste man bestämma sig för att det räcker, att man har gjort ett så bra jobb man kan. heja dig! :)ha en skön helg!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att den stunden har kommit, förstår vad du menar. Petar man FÖR mycket blir det sämre till slut. Koppla av nu mellan alla trevligheter så att du är utvilad när nästa gäng kommer :-)

  SvaraRadera
 3. Enough is enough. Ladda rejält nu och ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Redo är alltid bra. Ha det riktigt skönt och vila upp dig nu! :)

  SvaraRadera
 5. Katarina:
  Tack!
  Man måste bara bestämma sig :)
  Heja tillbaka! :)

  Helena:
  Det är trevligt med gäster men det ger inte mycket skrivtid :)

  Det går en fin linje mellan att peta och att peta för mycket.

  GlimraSkimra:
  Tack!
  Någon gång måste man vara tillräckligt nöjd. Jag vilar och laddar :)

  Åsa:
  Tack! :)

  Märta:
  Tack!
  Redo är verkligen bra, hoppas jag! :)

  SvaraRadera
 6. Men ååååh, så spännande!!! Grattis! Du ska nu skicka in till förlag, alltså? Ska du inte ge ut den själv istället som jag gör? Så går det fortare för mig att få läsa den? ;)

  SvaraRadera
 7. Joanna:
  Tack! Det är verkligen spännande. Jag ska skicka till förlag men har tänkt en hel del på att ge ut på eget förlag. Fungerar det inte nu så ger jag ut den själv :)

  SvaraRadera
 8. Den där dagen, när den kommer och man känner att NU får det räcka med ändringar o småpet - så känns det befriande att lägga alltihop i ett stort grönt kuvert och skicka ut det i (förlags)världen.

  Samla nu all den kraft du kan under helgen och umgås med hela konkarongen:-) Ha det så bra!
  KRAM

  SvaraRadera
 9. Å duktiga Anneli!! Spännande till tusen och vad ambitiös du har varit! Samla krafterna nu och njut av helgen;)

  Kramar i massor!
  Adela

  SvaraRadera
 10. Härliga tider nu! :) Det är klart att man skulle kunna fila på en story resten av livet utan att känna sig helt nöjd, men sen gäller det att släppa taget! Heja!

  SvaraRadera
 11. Spännande! Jag håller tummarna för att det ska gå vägen!

  SvaraRadera
 12. Vad bra att du känner dig redo. Jag tror det är dags att släppa när fokus börjar hamna på andra saker. Putsa kan man alltid som du säger, det viktiga är att våga sluta. Hoppas och tror på ditt manus nya seglats! Kramar Frida

  SvaraRadera
 13. Härligt Anneli och det är ju precis så det är, att man måste släppa taget till slut. Låta det vara nog och låta berättelsen få vingar. Lycka til kära du! Håller alla tummar och tår jag har att det ska gå vägen denna gång. Heja dig!

  Och du, samla kraft denna helg. Tillbringa tid med dina närmaste och gör bara sådant som du tycker om att göra. Ibland behöver vi bara vara.

  Ta hand om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera