.

.

söndag 16 oktober 2011

I väntan på

skrivtid, låter jag mig inspireras av härliga skrivtips.Att skriva ner allt som berör, på ett eller annat sätt, är en toppenidé. Att alltid ha ett anteckningsblock nära är bra. Själv har jag dessutom en mängd små lappar, som jag skrivit på när jag inte haft blocket i närheten. Det blir väldigt många lappar.

Annars umgås vi med svärföräldrarna och det är mycket trevligt. Barnen träffar dem inte så ofta så det är kul att se dem tillsammans.

8 kommentarer:

 1. Det är toppen att skriva ner idéer på en gång och det är en bra inspirationskälla att ha till hands när skrivandet tryter.

  SvaraRadera
 2. Helena:
  Man kan alltid använda sina nedskrivna ord i något sammanhang. Det är toppen!

  SvaraRadera
 3. Haha, jag menar alltid att jag ska ta med anteckningsblock...well, glömmer alltid. Och har jag ett med, mot all förmodan, så glömmer jag att skriva i det!

  SvaraRadera
 4. Jag borde också bli bättre på det... Ibland kan jag vilja ha ett block redo även på fester, för vänner säger så bra saker ibland. Det ser dock lite småskumt ut, så jag får försöka memorera det istället, men det går inte alltid...

  SvaraRadera
 5. Gud vad dâlig jag är pà detta. Bra att du pâminde mig, det är ju superbra.

  Det har faktiskt hänt att abdra har skrivit ner saker jag har sagt...hm, undrar vart de orden hamnade :D, själv har jag glömt!

  SvaraRadera
 6. Trillingnöten:
  Fast det funkar med små lappar också, eller toalettpapper, eller kvitton :D

  Joanna:
  Kan kännas lite konstigt att rusa ut mitt under middagsbjudningen för att skriva ner något intressant man hört :)

  Anonym:
  Definitivt ett värdefullt sätt att komma ihåg saker man hör i vardagen.

  Det skulle ju vara lite kul att hitta något man själv sagt i någon bok :D

  SvaraRadera
 7. jag brukar ha en anteckningsbok i väskan under idéperioder, och när jag är hemma skriver jag nya idéer till mitt pågående projekt på post its som jag sätter på frysen :P

  SvaraRadera
 8. Katarina:
  Jag skriver nästan något varje dag i mitt block eller på en papperslapp. Det är många bra ord som man kan använda på ett eller annat sätt :)

  SvaraRadera