.

.

söndag 9 oktober 2011

Kors i taket


Idag har jag lyckats lägga in en del ändringarna i mitt manus i dokumentet. I 40 sidor närmare bestämt. Det känns så skönt och det närmar sig slutet med stormsteg. Läskigt och fullkomligt underbart. Jag är redo att låta den här berättelsen få stå på egna ben nu.  Jag måste erkänna att jag själv är redo för nya vägar, nya berättelser. Den här har levt i mig och med mig så länge nu. Missförstå mig inte, jag tycker väldigt mycket om den fortfarande, det är bara det att man nog ska skiljas åt innan man tröttnar på varandra. En liten separation på prov. Sedan får den gärna finnas hos mig för alltid igen.

Anledningen till att jag kunde skriva och redigera alls, är underbara dottern och maken. Ja, alla har faktiskt dragit sitt lilla strå till stacken. Dotter har bytt alla våra lakan. Och de är många i vår familj. Maken har städat så att det blänker och skiner i vårt hem. Småkillarna har städat på tomten. Äldsta killen har plockat undan. Vi får en övernattningsgäst om en liten stund. Makens bror kommer på snabbvisit. Det ska bli riktigt trevligt.


Min älskade familj, ni gör mitt liv lättare, så mycket bättre och så mycket rikare!

7 kommentarer:

 1. Vad härligt att få sådan uppbackning, jag antar att det behövs. Jag har lyxen att ha en sjuttonåring, som kanske inte hugger i särskilt mycket men han behöver heller inte min assistans längre:)

  SvaraRadera
 2. En riktig skatt du har där i din familj. :)

  SvaraRadera
 3. De vet att du är värd allt vad de kan göra för dig nu när du satsar på de underbara orden:-)
  KRAMAR

  SvaraRadera
 4. Åsa:
  Utan hjälp är det svårt att hinna skriva alls. Det är skönt att de vill hjälpa till. Samtidigt blir de så stolta över allt de klarar av. En win, win situation.

  Märta:
  Absolut den bästa, EVER!!!

  Ebba:
  Ja, det är skönt när man känner deras stöd bakom ryggen :)
  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Hurra för din underbara familj och hurra för ditt skrivande!

  SvaraRadera
 6. En familj som fungerar bra är ett team som stöttar varann i alla lägen. :)

  SvaraRadera
 7. Duktiga Tjejen:
  De är verkligen bäst!

  GlimraSkimra:
  Vi är ett perfekt team och de gör mitt liv så fantastiskt :)

  SvaraRadera