.

.

lördag 8 oktober 2011

Mitt jobb som stylist

är något som bara mina barn får använda sig av. Dottern är på maskerad, och idag är hon Madonna, som hon såg ut på 80-talet.


Jag tror jag lyckades ganska bra för en lyckligare partytjej får man leta efter. När hon kommer hem igen, har hon säkert en massa saker hon vill berätta om. Så ikväll blir det mys med familjen. God mat och en film. Härligt!

Jag har några redigerade sidor kvar att lägga in i mitt dokument. Helgerna innehåller sällan någon skrivtid för mig, men det gör inget, för det är så viktigt att leva mitt i livet. Det är ju där man hittar många saker som man sedan använder i sitt skrivande. Jag älskar hur Howard Jacobson beskriver skrivandet. Om hur man kan hitta saker i sitt minne som man inte ens visste fanns där.

Ta det lugnt när du skriver. Ha inte bråttom, njut av det och ha roligt. Låt det ta den tid det behöver, låt det leva sitt eget liv, var vän med orden, låt orden vara din vän.

Så lysande, så enkelt, så rätt!

6 kommentarer:

 1. Madonna är min idol! Vore kul att se hur dottern såg ut ... :)

  Håller med om det att ta det lugnt när man skriver, men var finns tiden? Har bara helgerna lediga och då är det svårt att finna ro... Ska försöka att inte jobba över så mycket i framtiden, men 2.5h resväg t/r gör ju sitt också...

  SvaraRadera
 2. Madonna -grymt!!!!

  Och många kloka ord när det gäller skrivandet! Det måste vi alla ta till oss...

  SvaraRadera
 3. Vad härligt med maskerad!! Och att du får bli lite stylingexpert :)

  SvaraRadera
 4. Det låter så lätt när man läser sådana där skrivtips, men det är inte riktigt så enkelt. Jag vill framåt och gärna fort... :)

  SvaraRadera
 5. Duktiga Tjejen:
  Jag visar inte mina barn här på bloggen, tyvärr.

  Det där med tiden verkar vara något som vi alla tampas med. Vi får försöka hitta tiden så gott vi kan. Vi har ju inte något annat val :)

  Joanna:
  Hon blev en riktigt söt Madonna!

  Kloka ord om skrivande kan man aldrig få för många av :)

  Trillingnöten:
  Det är kul med maskerad. Särskilt om man kommer på något kul att klä ut sig till :)

  Malin:
  Eller hur :)

  GlimraSkimra:
  Självklart menar jag inte att det är lätt att skriva, det ska gudarna veta. För mig är det mer inställningen till skrivandet.

  SvaraRadera