.

.

torsdag 7 april 2011

Motsatsen till writer´s blockDet blir väldigt lite bloggande och mycket skrivande just nu. Men det är nog som det ska. Man måste följa sina ord. Passa på att skriva allt vad man förmår när tillfälle ges. Jag har försummat en massa saker de senaste dagarna men det har inneburit en hel massa ord. Jag försvinner helt in i berättelsen. Så mycket att jag kommer på mig själv med att skriva i jag form, när det är som mest intensivt, fast det inte är den formen jag valt . Jag blir min huvudkaraktär. Det är helt galet och samtidigt helt fantastiskt. Trots att jag skrev så vansinnigt igår, och att jag bara fick ihop två timmar idag också, så blev det 1346 ord idag. Nu ska jag krama barnen godnatt.

5 kommentarer:

 1. Igår brände jag vid fisk i stekpannan, idag kyckling. Skulle "bara" skriva lite medan den stekte.

  SvaraRadera
 2. Härligt vännen! :) Skriv på du bara och njut av flödet. :) Här blir det inte mycket skrivande idag, jag har en mängd med "do's and must's" att ta itu med så idag arbetar jag i huvudet istället. ;)

  Njut av helgen, håll i hatten i stormen och skriv!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Nilla:
  Ja, så kan det verkligen gå :) Jag känner verkligen igen det. Det är tur att mina äldre barn kan laga mat själva, de tycker dessutom att det är kul! Och att maken är förstående.

  Lotta:
  Jag har ett härligt flyt nu. Det försöker jag utnyttja. Man vet aldrig när alla "do's and must's" tar över :)
  Ha en riktigt skön helg!
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Ann:
  Det är det verkligen!

  SvaraRadera