.

.

fredag 2 juli 2010

Strandliv


Det är fantastiskt väder just nu och ännu varmare ska det bli. Vi satsar på fortsatt strandliv så länge det går. Lata dagar och god mat gör livet väldigt lätt att leva. Utomhusliv i sol och värme tillsammans med goda vänner är väl så bra man kan ha det.


Färsk rökt makrill och torskbullar. Alla åt med mycket god aptit och det blev tyvärr inga rester kvar till morgondagen. Nypotatis är också fantastiskt gott men fick inte plats på bilden.

En dag på Legoland har vi också hunnit med till både barns och vuxnas förtjusning. Kan verkligen rekommenderas Vi hade en dag som skulle vara lite molnig och regnig så vi tyckte att Legoland skulle passa, lite sådär mitt emellan alla sandstränder. En lite blöt men fantastisk dag fick vi med mycket karusellåk och så fick vi titta på alla fantastiska legobyggen. Vi gick nöjda och trötta tillbaka till vår husbil och sov gott den natten.
Nu är vi tillbaka på stranden och vi tänker fortsätta att lata oss i solen ett tag till :D

8 kommentarer:

 1. Vilken härlig avkopplande semester ni har! :) Längtar så tills min ska börja.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är superhärligt. Man längtar så mycket och så länge efter semester så det är helt underbart när den kommer och när den blir lyckad :D

  Hoppas din börjar snart :)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja, om en vecka är det 'min tur' :)

  SvaraRadera
 4. Mmm vad härligt!! Nu har jag också äntligen semester!!

  SvaraRadera
 5. Jeanette:
  Härligt!

  Nina:
  Hoppas att du också har en underbar semester :)

  SvaraRadera
 6. Vad härligt ni verkar ha det! :)

  SvaraRadera
 7. Märta:
  Vi har det verkligen så avkopplande och härligt som man kan ha det :)

  SvaraRadera
 8. Hej vännen!

  Vilka härliga bilder och ni verkar ha en alldeles utmärkt semester. :) Vad roligt att det har blivit så lyckat med tanke på all röra innan ni kom iväg. Men visst är det så att det viktigaste är faktiskt inte var man åker utan att man är tillsammans. :)

  Sköt om er på vägarna!
  Kram Lotta

  SvaraRadera