.

.

söndag 4 juli 2010

On the road again

Dagen bjöd på mer sol och värme. Stranden lockade som vanligt hela gänget och på kvällen fick vi rosévinslush, vin som skulle snabbkylas i frysen men som glömts kvar. Inte så väldigt gott men med lite blåbärssaft i blev det riktigt gott och läskande.

I morgon drar vår caravan vidare till nya äventyr och nya vita stränder. Det ser ut som om det ska bli en liten svacka i det vackra vädret och några regnskvättar tornar upp sig vid horisonten. Då får vi passa på att se en stad och kanske shoppa lite. Vårt mål är Middelfart, fortfarande i Danmark.

Jag älskar att ha semester man borde ha det året runt. Jag känner starkt att jag passar att vara på luffen :D

5 kommentarer:

 1. Jag var på många semestrar när jag var barn med husvagnen och jag älskade det så mycket, så jag förstår att du oxå gillar det.

  Ha det så underbart

  kramkram

  SvaraRadera
 2. Semester är underbart, känns som jag aldrig kan få nog, varken av dina semesterinlägg eller min egen semester. Nu börjar jag nynna på luffarvisan också, haha.

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Nu är jag tillbaka efter en veckas semester på Gotland och ser att det har hänt massor här inne hos dig. :) Jag ska ta och läsa ikapp mig och se vad ni har haft för er denna vecka. :)

  Vad jag kan se här så har ni det hur bra som helst på er semesterresa i Danmark. Härligt! :) Njut och ha det underbart! :) Jag hoppas att det fina vädret håller i sig också. Tuta och kör och ha det så bra Anneli! :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Ha en fortsatt skön luffning! Verkar helt underbart! :)

  SvaraRadera
 5. Cattis:
  Tack! Vi har det verkligen underbart på alla sätt. Jag hoppas att du har detsamma :D

  Kram!

  Trolligt:
  Haha, Luffarvisan skulle ju passa oss utmärkt att sjunga när vi kör. Vi får träna på den :D Hoppas att du också snart får semester när vädret är så härligt.

  Lotta:
  Välkommen tillbaka! Hoppas att ni har haft en riktigt härlig semester på Gotland.

  Vi har det verkligen underbart. Jag hoppas också att vädret håller i sig. Vi behöver sol och värme efter den långa vintern.

  Kramar!

  Märta:
  Luffning passar mig som handen i handsken. I alla fall när det är så ljuvligt väder :D

  SvaraRadera