.

.

måndag 5 juli 2010

De e gött o leva


Tänk vilken tur vi har. Efter en lång vinter och en vår som aldrig ville komma så fick vi äntligen en sommar som verkligen är ljuvlig. Det ska va gött o leva och det är det verkligen just nu.

Ny camping precis vid havet med en vit sandstrand. Jag börjar vänja mig vid det goda livet och jag vill inte åka hem och jag vill definitivt inte att sommaren ska ta slut än på länge.

Min dag ser ut ungefär så här.

Jag vaknar av att det pysslas med frukost, ligger och drar mig och njuter av att lyssna på min familj som småpratar om ditt och datt. Går upp och vi äter frukost utanför husbilen i solskenet. Tar sedan en liten promenad ner till havet där vi leker, badar fikar, läser och solar. Drar oss tillbaka till husbilen för lunch. Sedan vila för småkillarna då jag bloggar en stund eller gör rättningar i min bok. Kanske sitter jag en stund utanför och solar eller läser. När småkillarna vaknar går vi antingen till lekparken en stund eller så går vi tillbaka till stranden. Barnen går längs stranden och samlar snäckor och fina stenar. Jag följer deras väg från min plats och njuter av den idylliska bilden. Brunbrända, glada och lyckliga barn som lever mitt i naturen. Sedan tar vi en promenad och tittar på den vackra omgivningen. Just på den här campingen finns det små kalvar i en inhägnad som barnen kan titta på. Det är mycket spännande för stadsbarn som våra. Tillbaka till husbilen för en stunds vila i solstolen eller för lite lek. Datorn används nu om vi har tillgång till nätet. Nu är det dags för middag med ett gott vin till som vi äter utomhus. Har vi tur så får vi också njuta av solnedgången under kvällen. Lite småprat eller något spel tillsammans. Kanske lite snacks och godis medan värmen avtar och något varmare kläder måste tas på. Sedan är det dag att gå och lägga sig och medan familjen sover bloggar jag och försöker göra färdigt mina ändringar i boken. Jag avslutar med att läsa något kapitel i en bok innan jag pussar mina småpojkar som sover hos mig och så släcker jag och somnar.

Andra dagar gör vi utflykter till någon stad i närheten men den avkopplande känslan är alltid närvarande. Det är verkligen gött o leva.

3 kommentarer:

 1. Låter verkligen härligt avkopplande! Bara fortsätt med att njuta av dagarna!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt ni har det! :) Fortsätt att njuta och bara vara tillsammans. :) Det vackra sommarvädret ser dessutom ut att fortsätta hela veckan lång. Härligt! :)

  Sköt om er!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. LisaMatilda:
  Tack! Vi njuter verkligen i fulla drag :D
  Hoppas detsamma för dig :)

  Lotta:
  Det är verkligen så bra det bara kan vara och det är så ljuvligt att bara få vara. Alla måsten har jag lämnat hemma :D

  Hoppas detsamma för er!

  Kramar!

  SvaraRadera