.

.

fredag 9 juli 2010

Hemma igen


Då var vi hemma i huset igen efter två veckor på luffen i vår husbil. Det är härligt att ligga i en riktig säng och att duscha i vår stora fina dusch. Ytorna känns gigantiska och barnen har tagit plats vid datorn efter så lång tid med begränsad datortid :) I går åt vi pizza och skojade om hur vi kämpat med att laga mat i husbil respektive husvagn och så när vi kommer hem till ett kök med alla möjligheter till att laga mat så beställer vi pizza :D

Vi har haft en fantastisk tid tillsammans och i dag skiljdes vi åt. Deras dotter var så ledsen att hon knappt kunde säga hej då. Hon är ensambarn och har levt tillsammans med våra fyra barn nästan dygnet runt. Det var tur att hon skulle på ridläger så att det inte blir en för stor skillnad på en gång.


Här hemma har alla mina rosor slagit ut under vår tid borta. Nu vill jag bara gå omkring i trädgården och njuta av hela prakten. Rosor är magiskt vackra tycker jag.


Vi planerar inte att vara hemma så länge. Några dagar kanske. Vi har besök av min syster med familj från Uppsala så vi ska få vara tillsammans med dem. Fler barn att leka med för mina fyra små telingar. Sedan hoppas vi kunna åka iväg en sväng med husbilen igen för att riktigt utnyttja det härliga vädret fullt ut. Vi kommer nog att försöka ta oss till Blekinge och sedan vidare till Kolmården där vi ska vara ett par dagar med en annan syster med familj.

Den här tiden mitt i allt nu och alla fantastiska händelser känner jag mig så otroligt levande. Jag tror att det är den här känslan jag saknar så mycket på vintern och den här underbara känslan som jag har på Mallorca hela året.

6 kommentarer:

 1. Hallå vännen..,.Vad härligt med lite semester. Har aldrig testat husbil. Fantastiskt att komma hem ill alla dessa fina rosor. Kolmården ligger bara 4 mil från oss. Jättekul att åka dit men ett tips ta med er egen matsäck både godare och billigare. Ha det bäst kramkram Anne

  SvaraRadera
 2. Vad härligt ni verkar ha haft det på semestern! :)

  Underbara rosor du har i trädgården! Vill också ha.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh vilken blomsterprakt att komma hem till.
  Välkomna hem!!! :)

  SvaraRadera
 4. Anne:
  Vad kul att ni har så nära till Kolmården, då kan ni vara där ofta :) Själv har jag inte varit där sedan jag var 12 år och det blir första gången för mina barn.

  Tack för tipset med matsäck :)

  Kramar!

  Nina:
  Vi har haft två helt fantastiska veckor :)
  Jag älskar rosor.

  Kram!

  Jeanette:
  Tack! Skåne är alltid härligt att komma tillbaka till :) För att inte tala om rosorna :D

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!

  Välkommen hem! :) Vilken underbar semester ni har haft och dessutom en väldans tur med vädret. :) Och vilka härliga bilder på era vackra rosor. Det var likadant här när vi kom hem efter semestern, då plötsligt blommade alla rosor överallt och doftade ljuvligt.

  Ha nu trevliga dagar tillsammans med syster med familj och sedan en härlig tur på väg igen. :) Vi har bara varit på Kolmården en gång men vi tyckte det var toppen och delfinshowen var värd att vänta på. :)

  Ha en fin lördag!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Lotta:
  Tack! Jag kan knappt fatta vilken tur vi har haft. Allt har bara varit helt perfekt :)

  Visst är rosor underbara :)

  Vi ska defintivt ha fina dagar tillsammans med min syster och hennes familj. Det ska bli riktigt spännande att komma till Kolmården och särskilt delfinshowen, de är så fina djur :)

  Ha en riktigt fantastisk helg!
  Kramar!

  SvaraRadera