.

.

söndag 11 juli 2010

Heathwave

Det är riktigt varmt och det känns inte som om man är i Sverige. Häftigt! Medelhavet eller tropiska breddgrader kan inte vara bättre just nu. Stranden är till bredden fylld av solande badande människor. Glassförsäljningen måste ligga på topp. Solarier får nog inte många pengar in i kassan.

Hemma hos oss har vi haft familjeträff. Det är kul att se alla kusiner leka tillsammans efter att de inte träffats på så lång tid. Vattenkriget kändes som en perfekt sysselsättning just i dag. Vatten överallt och blöta glada barn är en fröjd att se. Lunch och sedan rakt ner på stranden. Systerns lillkille halsade sand och vi vuxna förfasades men lillkillen tyckte att det var värt att pröva igen :D Badet var svalkande. Glass var en nödvändighet.

Jag tycker att det är varmt men jag njuter av hela härligheten. Snart är det kallt och inte så trevligt igen och då ska jag leva på de här dagarna, veckorna som är varma och soliga. Jag ska spara dem i mitt minne att ta fram dem en kall dag när näsan är röd av kyla och inte av sol. När kroppen kryper i hop till en liten boll för att hålla värmen. Då tar jag fram solen och värmen som finns här just nu och hoppas att värmen kan sprida sig i kroppen och ge hopp om en ny härlig sommar. Just nu njuter jag fullt ut av detta nu och Sveriges egen heatwave.

5 kommentarer:

 1. Håller med dig Anneli, jag njuter verkligen också! Vilket väder och värt att minnas i vinter...ljuvliga sommar!;)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 2. Adela: Fantastiska sommar :D

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jaaaaa! Härliga sommar!!

  SvaraRadera
 4. Ja, det här är det absolut bästa som finns. sommar, sol och värme. Jag klagar inte. No way! :)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Fighter:
  Sommaren är kort och man får passa på att njuta så mycket det bara går :D

  Kram!

  Nina:
  Mer sommar åt folket :D

  Kram!

  SvaraRadera