.

.

söndag 6 juni 2010

Första

Idag hittade jag den första fästingen på lilla N. Jag HATAR fästingar! Nu börjar tiden med att alla kvällar avslutas med en genomgång av alla barn innan de somnar. Jakten på fästingarna har börjat.


Igår var jag på min första 50-årsfest. Den startade med champagne på altanen i underbart väder. Det blev en rolig kväll med härliga människor. Tänk att vi har så trevliga, dansanta vänner. Det är så kul. Det är en skön känsla att vakna på morgonen efter en fest när man känner efterdyningarna av alla samtal, all dans och all den glädje som finns kvar i kropp och själ. Man vaknar glad och trött. Sedan vill man ha en riktig slappdag. Vila och bara vara. Livet är gott.

Min äldsta son P spelar saxofon och just nu spelar han Cannonball Adderly, Walk Tall. Jag är superstolt över hur duktig han har blivit på att spela saxofon. Cannonball Adderly är en ny trevlig bekantskap för mig. Jag gillar jazz, den ger en sådan härlig feeling och den här låten är både bra och budskapet är tänkvärt. Walk tall!

3 kommentarer:

 1. Hej Anneli!

  Ja hu, fästingar är de värsta djur jag vet. Otrevliga med alla sjukdomar de bär på. :( Här på landet har vi dem året om. Fast vinterid hamnar de mest på katterna men ett bra tag nu har vi plockat dem på oss själva också. Här är det rutin med fästingkoll varje kväll innan man går och lägger sig. Innan jag flyttade till landet hade jag aldrig ens sett en fästing. Man lär sig nya saker hela tiden. ;)

  Det låter som ni hade det hur trevligt som helst på 50-års kalaset. :) Härligt! :)

  Vad roligt att sonen spelar saxofon. Det är ett härligt instrument! :) Och här är en till som gillar jazz. :)

  Ha en fin söndagskväll och hoppas att du får en bra vecka!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Lotta:
  Usch för fästingar. Jag hade inte heller sett någon innan jag var 20 år.

  Det är härligt med fest i goda vänners lag.

  Jag älskar saxofon och tror nog att jag styrde sonen en aning, in på saxofonspel.

  Ha en riktigt härlig söndagkväll du också :)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. God morgon! :)

  Ja fy för fästingar! Jag har ändå lyckats slippa undan dem hittills, och det är jag så oerhört tacksam för. Brrr....

  Vilken skön låt din son spelar. Jag gillar också jazz, men det blir sällan att jag lyssnar numera eftersom maken inte gillar det. :( Duktig son du har! Min dotter spelar piano och är så himla duktig. Man blir så stolt, eller hur! :)

  Kram!

  SvaraRadera