.

.

tisdag 21 augusti 2012

Just do itMitt fat camp i egen regi har börjat idag. Vilken bra start på den första dagen som lillkillen gick hela förmiddagen i skolan. Och det är dags. För länge sedan. Med mina shitty genes, fyra förlossningar, femton år med minst ett barn hemma på heltid, förkärlek till god mat och ett evigt jagande efter egen tid är tiden till slut kommen. Idag har jag tränat stenhårt, ätit mycket mindre än jag önskar och fått nytt perspektiv på livet. Min hjärna kämpar ständigt med att hitta vägen som gör att man kan njuta av god mat utan att kroppen suger i sig varje liten ynka kalori. Men tills jag hittar den vägen så är det hårdhandskarna (rosa såklart) som gäller.


Kroppen har verkligen fått veta att den lever idag, då jag låtit pulsen gå upp långt över föreslagen nivå för min ålder, när gångbandet fick gå varmt. Men jag är inte min ålder, jag är jag. Sedan har jag kört lite kettlebell och linedance också. Riktigt härligt faktiskt. Who would have thought? : )

Jag använde mig av den låt som har en mycket stor betydelse för mig som spark i rumpan, den tar mig ur den djupaste deppighet när det behövs och den är ett musikaliskt lyckopiller för mig. Den finns definitivt med i the soundtrack of my life. My man Tiesto, The Elements Of Life, you just gotta love that face.

16 kommentarer:

 1. Jag måste också....komma igång och träna. Har inte den genen tyvärr. Men det är väl som sagt barar att sparka sig där bak och komma igång. Inspirerad av din blogg så ska jag försöka ta mig ut och powerwalka imorgon! Lycka till!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det passar ju så bra att starta med nya bättre vanor nu när det är en ny termin. Promenader är riktigt härliga, jag brukar gå en timme per dag. Lycka till du också!

   Radera
 2. Duktiga du! Härligt! Man mår ju så bra av att träna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, man mår verkligen mycket bättre av att röra på sig och äta nyttigt.

   Radera
 3. Vad härligt det låter! Bra jobbat! Träning växer på en tycker jag :) I början är det kanske inte det roligaste, men sen längtar man!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är härligt! Det gäller bara att ta sig tiden till det och att orka hålla ut : )

   Radera
 4. Heja dig! Kul att du kommit igång. Men glöm inte att ta det lugnt i början.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det känns riktigt bra. Att ta det lugnt brukar inte fungera så bra för mig, men jag ska försöka : )
   Kram!

   Radera
 5. Träna...? Hur ska man hinna...? Suck...

  Kram och pepp till dig som gör rum i din kalender!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Att hinna är inte alltid lätt, men för mig gäller det att prioritera det lite mer just nu.

   Kram!

   Radera
 6. Härligt! När man väl hittar rutinerna blir man GALET rastlös om man inte får komma iväg!
  Det gäller att få det till en vana, efter det är det lätt(are). :-)

  Heja dig!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! : )
   Visst är det och det kanske blir så till slut, eller så får jag bara fortsätta göra det ändå : )
   Kram!

   Radera
 7. Åh vad kul. Jag är säker på att det blir jättetrevligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Träning är väl inte direkt jättekul, men nödvändigt och ganska skönt (när det väl är gjort). Fast jag anar att du menar releasefesten : ) Det blir säkert mycket trevligt.

   Radera