.

.

lördag 25 augusti 2012

Alla böcker

som jag har läst i vår och sommar hade jag tänkt skriva lite om, men jag kommer aldrig dit. Idag har jag shoppat istället. I vårt stora shoppingcenter. Det är inte fel det heller.


Dottern shoppade ur det sista av sommarrean på 70% off. Perfekt! Själv fick jag tag på det mesta jag hade tänkt mig. Så nu är det kvällsmys. Lillkillen är så trött på kvällarna efter den fösta veckan i förskoleklassen så han ska nog snart sova. Vi andra får hitta någon bra film att se.

6 kommentarer:

  1. Mysig dag! Shopping med dottern! Men vad hittade du för något? Nyfiken ;-)

    Ha en skön söndag! KRAM Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jättemysig! Det är så härligt att få ägna sig åt bara ett av barnen en stund. Jag köpte två tröjor på Mötivi, en på 70% rea och en ur höstens kollektion. Sedan ett långt linne/klänning i en underbar grönblå färg på Flash. Lite nytt smink och ögonfransförlängningsserum, får se hur det fungerar. Jag letade efter ett par beige eller mullvadsbruna pumps, men hittade inga sådana tyvärr.

      Hoppas att helgen har varit riktigt skön!
      Kram!

      Radera
  2. 70%, då är det billigt minsann.

    SvaraRadera
  3. Åh, jag ser fram emot att shoppa till MIG när bebisen är född och kroppen återställd typ... ett år senare. Men ändå. Shoppa shoppa shoppa. Har aldrig gillat det, förutom böcker, men nu suktar jag...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänk att det snart är dags. Det måste kännas skönt : ) Vad kul att du är sugen på klädshopping. Det är väldigt kul när man är tillbaka i sin vanliga kropp igen.

      Radera