.

.

måndag 1 juli 2013

Lite ledsen och tidiga semesterveckor

ger en skum känsla av att det blev en väldigt kort sommar. Att lämna sitt paradis är inte heller helt lätt och särskilt inte detta år. Men det är en helt annan historia.Fast jag behöver inte lida länge över det för vi åker alldeles snart till mitt underbara Karlskrona för att fortsätta semestern där.


Lite lustigt, eller kanske inte alls egentligen, är det att mitt andra manus delvis utspelar sig på västkusten där vi tillbringade våra första två semesterveckor och att det första delvis utspelar sig i Karlskrona där vi ska tillbringa två kommande semesterveckor.

Ledsen är jag över att ett av förlagen som jag tänkte skicka mitt första manus till inte längre tar emot spontanmanus. Betyder det att man istället kan böna och be om att bli läst? : )


Jag har nog petat färdigt i manus nummer ett och jobbar just nu med följebrevet. Snart är det dags för avfärd. Pirrigt! Fast man måste alltid försöka se ljuset i tunneln.


Jag fick också ett meddelande från en av mina testläsare av manus nummer två. Det gjorde mig väldigt glad.

"Jag har läst klart boken. Tusen tack för att jag fick möjligheten. Det var en härlig läsupplevelse med twist och spänning och ett skönt slut."

Det låter verkligen inte illa alls. Nu väntar jag med ett lätt bultande hjärta på att få veta vad testläsare nummer två har att säga.

10 kommentarer:

 1. Fina miljöer västkusten och Karlskrona! Hoppas du blir lite gladare när du kommer till K. Du får behålla känslan kvar från vackra V!

  Jättefina kommentarer om din bok! Jag håller tummarna!

  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det är vackra ställen jag får vara på. Å andra sidan är hela Sverige vackert på sommaren. : )
   Kram

   Radera
 2. jag har aldrig varit i Karlskrona, men tycker att det ser så härligt ut på bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en vacker stad. Hoppas att du får se den snart, gärna då på sommaren.

   Radera
 3. Jag håller tummarna för dig! Härlig testläsarrespons!

  SvaraRadera
 4. Betyder, inte tar emot spontanmanus, att du borde pitcha det eller?
  Och vad kul med testläsaren!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte, men det är väl något sådant jag ska försöka göra. Det är verkligen jättekul med bra respons från testläsarna.

   Radera
 5. Förlaget som vill ge ut min bok skrev också att de inte tog emot spontanmanus längre. Men jag skickade mitt följebrev med kort info om boken, handlingen och lite om mig själv. Samma dag fick jag ett svar att de ville att jag skulle skicka hela manuset på mejl. Så....mitt råd är att kontakta förlaget utan att skicka manuset!! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt det låter! Det är också så jag har tänkt göra och sedan hoppas på att de blir nyfikna. Kram

   Radera