.

.

fredag 5 juli 2013

Nyheter

av alla de slag idag. En del bättre än andra, varav en gav mig en känsla av tung, blöt yllefilt runt min själ.


Jag fick ett mycket tråkigt besked idag och mitt i allt det tråkiga fick jag ett mail av en av mina testläsare av manus nummer två vilket gjorde mig både glad och nyfiken. Jag värderar hennes utlåtande väldigt högt, men måste låta allt det andra komma till ro innan jag kan ta till mig hennes tankar. Icke desto mindre är jag oändligt tacksam över hennes viktiga tankar. Dessutom träffade jag den andra testläsaren idag och vi hade ett mycket trevligt och inspirerande samtal, också angående manus nummer två. Jag är väldigt tacksam över mina testläsare som ger mig en sådan bra och viktig feedback. Nu har jag mycket att tänka på de kommande veckorna.


Fast nu måste jag först vända på det berömda bladet och gå vidare. Vem vet vad som gömmer sig runt hörnet, vad som är dåliga eller bra nyheter? Det visar sig efterhand som tiden går. Jag hoppas fortfarande på en lösning som är lycklig och bär med sig goda nyheter för oss.


Finns det något som hjälper mot det mesta så är det dans och det ska vi äntligen ägna oss åt igen. Jag är ledsen för att fredagsdansen har uteblivit då och då, men det är ju sommar och dansen lever och frodas lika mycket IRL, även om den saknas i cyberspace ibland. Nu kör vi igång helgen med buller och bång i en hyllning till sommaren (och sommarrean) Vem gillar inte Harrods? Det som inte finns på Harrods finns helt enkelt inte alls. : )

10 kommentarer:

 1. Varma stora StyrkeKramar!

  Anna

  SvaraRadera
 2. Ditt inlägg känns splittrat. Jag vet inte vad du fått för tråkigt besked men önskar att allt blir bra! Vad gäller testläsare så kan de ju aldrig veta helt säkert. Ja du vet! Kämpa på och gör det du "måste"! De har ju inte alltid rätt eller hur! Kanske att bokförlagen tycker något helt annat.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite splittrat just nu, men det är väl det som är livet! Så länge vi är friska och är tillsammans så kommer det alltid att bli bra och det känns tryggt. Jag lyssnar till mina testläsare, tar åt mig av deras tankar och gör de ändringar jag tycker känns rätt för mig. Sedan får jag hoppas att något förlag tycker som jag.
   Kram!

   Radera
 3. Hoppas att du fick lite dans IRL också och att du trots tråkigt besked ändå haft en riktigt bra helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajjemen, lite IRL dans är aldrig fel och gör alltid sinnet lite lättare. Vi njuter av att det är sommar och att vi är lediga.

   Radera
 4. Åh, där är det igen! Har sett det förut och tycker om citatet. Det finns ett liknande, också bra:

  The bad news is, time flies. The good news is: you´re the pilot.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sådana citat är bra, de påminner en om att man måste ta eget ansvar över sitt liv, oavsett vad som händer på vägen.

   Radera
 5. Hoppas att du lyckas få de goda nyheterna med testläsare och annat att väga starkare än de tråkiga. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för omtanken! Det är onekligen lite upp och ner i livet just nu, men jag suger alltid i mig de goda nyheterna och kämpar vidare med de som inte är lika roliga. Kram!

   Radera