Vi firar två födelsedagar den här veckan. Bästa maken och finaste äldsta sonen fyller år. Man kan nog säga att det inte är den optimala tiden för födelsedagar men man lär sig att lösa det på bästa sätt. Idag lägger vi ihop deras dagar, med en viss övervikt på att fira sonens dag, tillsammans med släkten. Jag ligger så bra till med maten att jag börjar undra över vad jag kan ha glömt. Allt är färdigt och ska bara in i ugnen. Vi kör lite nostalgi med Flygande Jakob som jag inte ens minns när jag åt sist. Vi är ingen riktig tårtfamilj så tårtan på bilden får stå för dagens tårta. Istället har sonen önskat vit chokladmousse med jordgubbar och blåbär på toppen. Mycket gott!
Flygande Jacob, vad gott.
SvaraRaderaTack för tipset, det får det bli i morgon:)
Decemberbarn är bäst, det vet jag av erfarenhet ;-)
SvaraRaderakramar från mig <3
Grattis till dem båda!
SvaraRaderaTycker det låter mycket gott med efterätts önskemålet istället för tårta. :)
Kram
Gott! Jag har tänkt flera gånger den senaste tiden att jag måste göra Flygande Jacob. Det känns väl som en riktig 80-talsrätt?
SvaraRaderaVi har också två födelsedagar just nu. Maken och dottern :) Som sagt, risken finns ju annars att de glöms bort i julstöket, så det gäller att se till att det händer! :) Tårtan såg god ut. Jag äter den mentalt nu :)
SvaraRaderaStort grattis till både son och make. Hoppas ni får en sjusärdeles härlig dag. Menyn lät ju synnerligen frestande! :)
SvaraRaderaÅsa:
SvaraRaderaDet var riktigt gott :)
Pennelina:
Jag kan bara hålla med :)
Kram!
Jeanette:
De tackar! Efterrätten var supegod :)
Kram!
Annika:
Det var verkligen supergott!
Trillingnöten:
Det gäller att verkligen låta födelsedagen vara skiljd från julen tycker jag :)
Märta:
De bockar och tackar! Vi har haft en fantastisk helg :)
Låter som underbart god födelsedagsmat! :) Flygande Jacob äter vi här hemma emellanåt när vi vill festa till det lite påhärligt 80-tals vis. En klassiker som håller än! :)
SvaraRaderaGrattis till båda födelsedagsgrisarna! :)
Kram Lotta
Lotta:
SvaraRaderaFödelsedagsbarnen tackar!
Det var verkligen fantastiskt gott. Kul att återupptäcka de gamla recepten igen :)
Kram!