.

.

torsdag 29 augusti 2013

Releaserus

som är helt underbart och som inte har lämnat mig ännu.


Malin Roca Ahlgrens fantastiska bokrelease för Stadsfjäril fyllde mig med lycka och inspiration som jag tog med mig hela vägen hem till Skåne. Vilken vacker bok det är! Det går inte att se på bild, den måste hållas i handen för att upplevas.


Vad gäller övriga bilder på detta fantastiska evenemang så har de tagits som gisslan i min mobil. Laddningsuttaget fungerar inte längre och därför inte heller överföringen till dator. Jag hoppas kunna lösa det på något sätt och under tiden får ni njuta av de fina bilderna hos Ebba. Tänk att författarinnan själv tog sig tid att träffa oss innan sin releasefest för att få prata lite extra med oss som var på förfesten. Coolt! Och vilken förfest det var och mycket snack blev det. Och vilket härligt gäng det var. Underbart! Till och med resan till Stockholm var supertrevlig då jag reste tillsammans med Caroline. Vi har följt varandras bloggar länge och vi bor i samma stad men har ändå inte sett till att träffas förrän nu. Vi hade massor att snacka om och det fick vi göra i många timmar. Inspirerande!

Dessutom måste ni läsa Dag Öhrlunds fantastiska inlägg idag. Helt underbart! Proppfyllt av framåtanda och hopp. Leve alla de modiga!

Sist men inte minst en hyllning till dig Malin och alla de modiga! You "bleeping" did it. Jason Mraz får leverera den till dig.

12 kommentarer:

 1. Åh, det låter helt fantastiskt! Är nyfiken på boken, den ser jättefin ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det också. Jag har precis börjat läsa boken och den är otroligt bra.

   Radera
 2. Det var verkligen en underbar fest på en skön sommarkväll. Som sagt, mina tre timmar i bilen hade närmast fört mig hela vägen till Skåne men jag är väldigt glad för att jag inte vände 600 meter före målet... Hoppas vi ses snart igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en helt fantastisk kväll. Din biltur däremot verkar inte särskilt kul. Vi ses säker alldeles snart igen. :)

   Radera
 3. Jag har helt missat att du bor i Skåne! Var bor du? Roligt med någon annan från söder, blir alltid så avundsjuk på alla roliga bloggträffar i Stockholm som jag alltid missar! Vi kanske skulle dra ihop en i Skåneland? :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bor i Helsingborg, var bor du? Allt verkar hända i Stockholm och man kan ju inte åka dit för allt som händer, även om man skulle vilja. :) Jag tycker definitivt att vi ska dra ihop ett skrivgäng här i Skåne. Det skulle vara superkul.

   Radera
 4. Blir nyfiken på boken!!

  Anna Granström.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har precis börjat läsa och den är otroligt bra.

   Radera
 5. Åh, vad härligt det låter med release-rus :)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är härligt med releaserus! :)

   Radera
 6. Förfesten blev ju en höjdpunkt när vi kunde får skåla med huvudpersonen Malin - det var något extra och releasen var verkligen toppen.
  Och som sagt boken måste kännas på! Kram - tills dess vi ses!

  SvaraRadera
 7. Absolut! Vilken häftig grej att komma till förfesten och möta själva huvudpersonen där. Häftigt! Och superkul. För att inte tala om du och de andra som kom, så kul.
  Boken måste verkligen kännas på. Jag har precis börjat läsa den och den är otroligt bra.
  Kram tills vi ses, alldeles snart!

  SvaraRadera