.

.

tisdag 27 augusti 2013

Mycket är det

och roligt blir det!I morgon bär det iväg till Stockholm för att fira Malin Roca Ahlgren bok Stadsfjäril. Det ska bli så kul!

Det innebär så klart en hel del pysslande inför det. Vi ska mötas ett gäng innan, sju stycken, förfest är aldrig fel. Själv har jag bara träffat två av dem tidigare så det är så spännande. Man möts här i bloggvälden och det skapas vänskaper som är helt unika. Fantastiska! Nu ska jag få träffa fler av dem IRL. 


Småkillarna var båda så glada idag när vi skulle till skolan, oj vad det värmer i mammahjärtat. Nu ser de fram emot morgondagen. Så skönt, eftersom jag är borta större delen av dagen i morgon. 

Jag stal, verkligen stal,  mig till en timmes manusarbete ute på altanen under dagen idag. Dels för att jag vill utnyttja solens strålar så länge det bara går och dels för att jag längtar efter att bli färdig med den här redigeringsomgången för att sedan kunna jobba vidare med manuset ännu en gång.


På tal om ingenting, eller kanske helt enkelt gult som känns som dagens färgtema, så har jag köpt en ny väska. 


Behövde jag en ny väska, nej, det gjorde jag inte. Blev jag lycklig av en solgul, härlig väska, hell yes! 

8 kommentarer:

 1. Haha, helt rätt! Fantastisk väska!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland blir man faktiskt lyckligare av att shoppa.

   Radera
 2. Snygg väska och så kul att få komma till Stockholm!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väskan är så fin! Och det ska bli så kul att åka till Stockholm för att fira en helt ny bok och för att träffa härliga bloggvänner.

   Kram!

   Radera
 3. Min väska gick sönder idag. Jag kanske ska köpa en ny, en gul? Den är verkligen jättefin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den! Trist, särskilt om det är en väska man gillar. Fast en ny solgul är inte heller fel. Och på rea var den också.

   Radera
 4. Vad roligt! Då ses vi ju ikväll! Ska du ha din snygga gula väska då? Så du syns i mängden av alla andra bloggare. :-) Ses!

  SvaraRadera
 5. Härlig väska. Den kommer lysa upp höstmörkret. :D Ses ikväll! Tidelipom

  SvaraRadera