.

.

torsdag 22 augusti 2013

Mina testläsare

för manus nummer två har gjort sitt och jag är oändligt tacksam över att de tog sig tid att hjälpa mig.


Jag hittade den perfekta bilden för att illustrera mina testläsare. De tyckte helt enkelt väldigt olika. Självklart är deras åsikter lika värdefulla båda två. Och båda gillar titeln. Nu håller jag på att sammanfatta och fundera över deras olika utlåtanden. Det är spännande på ett lite märkligt sätt. Dessutom har jag skickat manuset till den tredje testläsaren som inte hade tid i våras. Jag hoppas att hon har tid nu och att hon kan hjälpa mig förstå de olika utlåtandena bättre. Och så blir det kanske lite lättare att jobba vidare med manuset med en tredje åsikt. Har jag otur så blir det ännu svårare. Oavsett så går det framåt.

Så hur lyckas man då göra sitt manus till det bästa det kan bli. Här finns en mycket bra summering av hur den processen kan se ut.

4 kommentarer:

 1. Vad spännande! Höll du med dem? Sa de någonting som förvånade dig?
  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Jag höll med om en del men inte allt. De sa väl inte direkt något som förvånade mig, jag fick snarare bekräftat hur olika vi alla tycker om det vi läser. Precis så som det ska vara.

   Radera
 2. Med två olika kommentarer så har du ju också världens chans att i relation till kommentarerna söka mest i dig själv, alltså att väga allt med vad du vill få fram. För det är ju din berättelse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite så jag tänker, fast jag inte riktigt vågar lita på känslan alla gånger. Jag måste nog göra det mer.

   Radera