.

.

fredag 23 augusti 2013

Releasefest

som börjar närma sig. Det gör mig så fantastiskt glad och förväntansfull. Tänk att jag får vara med och fira just den här bokens väg ut i livet. Särskilt stolt är jag över att författaren tycker att jag stöttat henne på väg mot framgången. En framgång som hon är mer än väl värd. En större kämpe eller förebild för mig kan jag inte tänka mig.


Det är Malin Roca Ahlgren som skrivit Stadsfjäril, en bok jag ser väldigt mycket fram emot att läsa. Jag hoppas att jag snart har ett signerat ex i min hand.

Så till ännu lite extra kul i samband med det för alla dem av er som ska dit, vi kommer att samlas ett gäng innan bokreleasen för att äta en bit, dricka något gott och snacka massor. De som är intresserade kan väl kommentera här så bokar vi bord. Hoppas att vi ses då!

6 kommentarer:

 1. Oohh ... vad häftigt ... jag minns hur det var här på våra bloggar för en del år sedan ... när Malin bodde i Spanien och vi bodde här och hur våra drömmar drev oss framåt ... :)

  SvaraRadera
 2. Ja, det var tider det. Också, för nu är vi, ja fast kanske snarare ni, i hamn. Jag kunde vara fruktansvärt avundsjuk, och det är jag såklart, det vore ju konstigt annars. Men aldrig någonsin missunnsam utan bara otroligt stolt över att ni har lyckats ta er igenom nålsögat. Vi vet ju att det aldrig är lätt, det är en kamp, en kamp som ni nu vunnit. Helt underbart! Och jag är så lycklig över att få var med när ni firar era manus väg ut i livet.

  SvaraRadera
 3. Vad roligt, jag ska också dit nämligen. Lite tight om tid för mig dock, arbetar hela dagen och så, men jag kanske hinner innan. Det vore så kul!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul, hoppas du hinner dyka upp.

   Radera
 4. Det kommer säkert att bli en fantastisk kväll. Jag kan tyvärr inte komma, men hade gärna träffat dig och alla andra som ska dit. En annan gång...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer det säkert! Hoppas att vi snart får träffas på något annat sätt.

   Radera