.

.

lördag 29 december 2012

Smiter och skriver

eftersom jag legat sjuk hela dagen. Det skulle städas och fixas lite där tv:n står, den som upptagit större delen av min dag. Dammsugaren och övrigt oljud övergavs för att smita upp till datorn en stund och jag ville, orkade, var tvungen att jobba med mitt manus en liten, liten stund. Som jag hart saknat det! Nu ska en sjuk men sjukt lycklig mamma se på film med barnen.


Texten lånad från Brainy Quote.

18 kommentarer:

 1. Tjoho, kör så det ryker!

  SvaraRadera
 2. Om man ska se fördelar med sjukdom så är det att det legitimerar skrivtid - om man inte är så sjuk att man är liggande förstås. Men fiskhet är det allra bästa och jag önskar dig ett snabbt tillfrisknande så drick lite honungste så är det några bakterier som stryker med. Ha en skön filmkväll och krya på dig :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det kan ju vara så, fast jag har inte orkat förrän i kväll. Och jag är nog hellre frisk ändå så att jag har mer energi, kraft och inspiration. Jag testar honung och vila och hoppas bli frisk snart.

   Radera
 3. God filmnöje!!

  Kryapådigkram!! Anna

  SvaraRadera
 4. Härligt! Hoppas du blir frisk fortast möjligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag hoppas också och mår bättre och bättre.

   Radera
 5. Tänk att man blir så tillfredställd av att få några ord nedskrivna ... när oddsen varit/är dåliga.
  Krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är den bästa känslan. : ) Särskilt när tiden inte alls är på min sida.
   Kram!

   Radera
 6. Känns som du precis som jag åkt på allt under december månad. Nu när din familj äntligen är fri från magsjuka och dyl är det din tur att bli sjuk. Jag har gått från lunginflammation, ryggskott, öroninflammation till tvärtäppt i näsan. Det blev jag precis nu. Så seegt. Vi får krya på oss båda två tycker jag och se fram emot ett friskt 2013! Eller hur!! :D Mys i soffan och krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du och detsamma för dig! Vi får hoppas att alla sjukdomar har gjort sitt nu, så att vi äntligen får vara friska. Och att 2013 blir ett lyckans år såklart! : )

   Radera
 7. Krya på dig!
  Gott Nytt År!
  Kram Helen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Jag önskar dig ett fantastiskt 2013!
   Kram!

   Radera
 8. SÅ skönt att höra att du i alla fall har nosen ovanför vattenytan. Hoppas du piggat på dig nu och orkar ha en härlig nyårsafton och fira in det nya året med bubbel och fyrverkerier! Och tänk vad mysigt att du hann få en skrivstund. En liten skrivstund är bättre än ingen skrivstund. Heja heja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Trots att jag inte var eller är helt frisk så fick vi fira nyår med allt vad det kräver och hade en fantastiskt trevlig kväll och natt. Jag hoppas att du också fick uppleva en härlig nyårskväll och att ditt 2013 blir ett fantastiskt år. Du har helt rätt en liten skrivstund är bättre än ingen skrivstund alls : )

   Radera